KU MIL AMOR ALMERE

KU MIL AMOR ALMERE Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 185 beoordelingen
15 jan 2021 om 19:23 Normaal plaats ik geen beoordelingen maar wow wat was dit lekker!!! Nog nooit eerder geitenvlees gegeten dus heb het genomen en het was heerlijk :) de Bolo di kashupete, Johnny cake en de Pastechi kaas waren ook super. Ik zal hier zeker weer bestellen
14 jan 2021 om 20:59 Eten exact op afgesproken tijd bezorgd en nog lekker warm. Iedereen heerlijk gegeten, voor ons een blijvertje. Sate en stoma waren echt superlekker.
4 dec 2020 om 19:50 Eerste keer besteld, maar niet onze eerste keer Antilliaans eten. Het was lekker en een leuke afwisseling voor standaard afhaalmaaltijden. Ik verheugde mij op de kokos cake en dat was zeker geen teleurstelling.
29 nov 2020 om 14:05 Wij vonden het niet zo lekker. De kip was veel te veel doorgebakken en niet mals. Er zaten gewoon harde stukjes in. Saus vond ik ook niet lekker. We hebben uiteindelijk de kip niet opgegeten en de aardappelen maar gegeten met beetje saus en uitjes/mj
21 nov 2020 om 19:34 Lekker eten en bezorgt volgens afspraak. Zat iets niet bij de bestelling maar dit werd netjes alsnog bezorgt.
15 nov 2020 om 0:08 Snelle levering. Vriendelijke bezorging. Heerlijk eten!!! Ruime porties. Aanrader
12 nov 2020 om 6:14 First time ordering and WoW the food was delicious. It took a while for my food to arrive, it wasn't cold but not warm either... All the same will give it a second try tomorrow because I love loved it!
4 nov 2020 om 20:07 Jhonnycake bakkeljauw smaakte goed, maar heel mager belegd. Satesaus bij de sate ku batata was super water, waarschijnlijk aangelengd met water. Luste echt de taart die ik besteld had, komt het deels bevroren aan. Ik bestel hier niet meer.
3 nov 2020 om 19:19 heerlijk gegeten. aros moro ku pork chop & sate ku batata was heerlijk!!! dushiiiii
29 okt 2020 om 22:59 Als Nederlandse die op Curaçao geboren is en er 15 jaar heeft gewoond voor het eerst stoba gegeten en het was heerlijk!!
24 okt 2020 om 20:27 De pastechi’s waren zooooo lekker !! Ik kon het gewoon niet laten om nogmaals te bestellen en vandaag toch maar niet te koken .. de tweede bestelling voldeed ook aan al mijn verwachtingen. Jullie hebben er een nieuwe klant bij :)
21 okt 2020 om 16:01 Heerlijk gegeten. Het eten is echt food for the soul. Bezorging was iets later maar werd netjes voor gebeld. Ik zal volgende keer ook weer hier bestellen. Zo lekker