KU MIL AMOR ALMERE

KU MIL AMOR ALMERE Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 252 beoordelingen
30 jul 2021 om 21:23 Wij hebben echt genoten van alle gerechten! Wij gaan hier zeker vaker bestellen. Erg smaakvol en wil ook nog even kwijt dat het door een vriendelijke jongeman werd bezorgd. Dat mag ook gezegd worden toch Dankjewel
25 jul 2021 om 23:33 Eten was SUPER lekker. Ondanks de bezorging heel lang duurde. Belt de bezorgen heel arrogant op dat hij voor de deur staat terwijl ik beneden stond te wachten en er niemand voor mijn deur stond. Weer 10 min langer moeten wachten want hij stond verkeerd.
9 jul 2021 om 18:56 Snelle service en een vriendelijke Corona proof bezorging, hapjes heerlijk warm
4 jul 2021 om 19:34 Hopi lekker
29 jun 2021 om 21:58 Bestelling kwam 2 uur later pas aan. Restaurant deed of dat de normaalste zaak was. Wij zullen daar nooit meer bestellen!
26 jun 2021 om 22:39 Bestelling geplaatst,.. na ruim 1 uur wordt ik gebeld dat er 2 items uitverkocht zijn. Daarna nog 30 min gewacht voor 4 stukjes taart. Beetje jammer..
24 jun 2021 om 19:34 Bezorging duurd langer als 60 min..ander half uur gewacht. denk je te kunnen aanvallen is je kip gewoon zwart,uitgedroogd en hard. Johnny cake was taai. En komkommer oud en uitgedroogd. Jammer heb nooit klachten maar dit was een zware teleurstelling.
24 jun 2021 om 8:29 Te weinig eten voor het geld dat je uitgeeft. Geitenvlees 4 stukken bot heel weinig vlees en idem voor gestoofd rund. Kipsate met 4 stukjes kip is weinig. Smaak was goed maar veel te weinig. Ons zien jullie niet meer terug.
23 jun 2021 om 19:48 Was erg lekker vers bereid en genoeg voor herhaling vatbaar
17 jun 2021 om 20:07 Op een woensdag middag (dus niet weekend) besteld en net iets langer dan 60 min op moeten wachten. Voor de prijs van de maaltijden krijg je heel weinig eten. Zo’n BBQ platter had niet meer 3 gebakken aardappelen maar kost wel €14.50. Smaak OK maar koud.
9 jun 2021 om 0:27 Bezorging wad 20 min later na 1 uur wachten kip te droog haar in beide eten saus niet eten
6 jun 2021 om 16:47 Taart was oud en droog Aardappels waren ook niet vers.