KU MIL AMOR ALMERE

KU MIL AMOR ALMERE Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 31 beoordelingen
18 jan 2020 om 12:33 De sopi karni was niet slecht. Rijk gevuld alleen een beetje te dik. De karni stoba was iets minder. Rijst heeft een bijsmaak.
11 dec 2019 om 16:09 Alhoewel ik vaker hier heb besteld, was het dit keer echt niet te vreten. Het duurde ten eerste heel lang en vervolgens was het ook niet lekker. Dus het was het wachten helaas niet waard.
10 dec 2019 om 0:28 Het eten was heerlijk niks te klagen bezorgtijd was wel even geduurd maar wel op tijd gekregen om te eten .❤️❤️
5 dec 2019 om 20:29 Ruim 1,5 uur te laat, half gaar, lauw, salade op iets warms gezet yukk never ever. Ik had om 16.30 besteld het kwam pas na 19.00 uur
5 dec 2019 om 19:05 I cannot give a review of this order. I ordered at 17h and now it's 19h and nothing yet. I called the restaurant and they answered that's it's coming. When? I'm still waiting. I won't order a second time at this place.
4 dec 2019 om 18:59 Het eten was afschuwelijk! Moro zat vol soya saus, rundvlees had geen smaak en was heel weinig, sopi karni was vies. Ayaka kon door de beugel. Bolo pruimu zat vol water. Het is zeker uit de vriezer gehaald. Ik ben teleurgesteld.
3 dec 2019 om 21:19 Heerlijk gekruide kip
23 nov 2019 om 19:49 Eten was ok. Taart niet lekker. Veels te veel alcohol.
22 nov 2019 om 21:49 Heerlijk eten, speribs met aros Moro besteld, en het smaakt lekker.
7 nov 2019 om 23:21 Ik had een grote saté met dikke frieten worden in plastic folie gewikkeld zodat je patat helemaal zacht word met een vork prak je het in 1 beweging tot moesde saus moet je zoeken mijn vrouw had droge vis de salade erbij zonder dressing konijnenvoer dus
27 okt 2019 om 17:52 Heerlijk gegeten en niet anders verwacht. Ik denk dat dit mijn 5e bestelling is en er zullen meer volgen. Keep up te good work!
27 okt 2019 om 0:19 Portie was heel weinig. Qua smaak niet slecht maar omdat de portie zo klein is, ben je meer daar mee bezig dan de smaak. En helaas een flesje bevroren pinacolada gekregen (had deze graag gedronken bij de maaltijd).