KU MIL AMOR ALMERE

KU MIL AMOR ALMERE Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij KU MIL AMOR Almere. Meer weten? Ontdek meer

23 apr 2022 om 20:27 Weer heerlijk gegeten!
3 apr 2022 om 20:58 Na bijna een half jaar weer eens bij jullie besteld. Nog steeds slecht, 2 uur op eten gewacht en vervolgens had mijn man op een niet(van nietmachine ja) gebeten. Eten was smakeloos, bezorger had pech terwijl we zelfde postcode hebben. Sluit die tent.
3 apr 2022 om 20:39 Snelle service zoals aangegeven de juiste tijd, vriendelijk, heerlijk warm eten en zalig qua smaak. Fam jaloers dat ik zo lekker eet.
2 apr 2022 om 23:57 Belachelijk lange bezorgtijd van meer dan 2,5 uur! Nooit weer!
22 mrt 2022 om 18:50 Eten was netjes op tijd en smaakte zoals altijd weer heerlijk!!
13 mrt 2022 om 19:34 Bezorgtijd zoals afgesproken Bestelling top
12 mrt 2022 om 20:30 Wij vinden het eten lekker, echter zijn de porties zeer weinig voor wat je betaald. Bezorging duurt ook altijd langer dan concurrenten.
8 mrt 2022 om 21:55 Het eten was heerlijk maar 60-85 minuten voor de bezorgtijd is echt veel te lang
7 mrt 2022 om 11:37 ten goed bestelling te laat
19 feb 2022 om 23:03 Bezorging duurt wat lang. Eten was goed op temperatuur. Smaak en hoeveelheid was perfect. Al eerder hier besteld en zullen nog een hoop meer keren komen.
19 feb 2022 om 22:18 Het eten was niet wat ik had verwacht. De saté saus was te waterig anden en niet lekker. Het vlees was doorgebakken. Weinig aardappelen. We waren absoluut niet tevreden.
19 feb 2022 om 21:40 Eten was heerlijk!